Skab livet,
du drømmer om

Online UDDANNELE & PERSONLIG UDVIKLING

Vores passion, din mission.

Med det rette fokus og den rette viden, kan du skabe det liv du drømmer om. For dig selv, din familie og dine medmennesker. Det er det, vi arbejder med her. Dreamlife er et online univers hvor du selv – eller sammen med et hold af personer som dig, kan skabe en bedre tilværelse.

Dreamlife er skabt til dig, der vil skabe udvikling og lære at påvirke dit eget liv og andres liv positivt.

 

Om LifeCoach & Uddannelsesleder, Charlotte Hartvig

Jeg er en selvudviklingsnørd. Det kan man vidst roligt sige.

Min mission er, at faciliterer personlig- og businessudvikling på et højt plan, så du rykker dig med det samme og opnår de mål du ønsker for dig, dit parforhold og dit liv. Jeg arbejder med hurtig udvikling, så du rykker dig lynhurtigt og når dine mål.

Jeg hjælper kvinder med at finde sig selv, komme til at performe bedre, få større power, mere tilfredshed, større glæde og at komme af med usikkerhed og tvivl og elske sig selv. Kort sagt, blive HELT tilfredse.

UDTALELSER

Fra deltagere på online forløb

“Allerede 3 uger inde i uddannelsen som lifecoach kan jeg mærke at mit eget selvværd er bedre og at jeg møder andre på en helt anden måde end jeg plejer.”

Pia C.
Tidligere personaleleder.

“Da jeg startede havde jeg nogle ønsker om mål som jeg troede var uopnåelige. Jeg turde ikke lade dem være rigtige mål. Jeg var bange for at blive skuffet. Nu har jeg opnået de mål. Det er en kæmpe succes.”

Line A.
LifeCoach Kursusdeltager.

“Tak for dette fantastiske forløb hvor jeg har været hele følelsesregistret igennem. Jeg har under dette forløb fået så fantastisk meget selvindsigt og jeg føler at jeg har fået så mange redskaber at tage med videre.”

Tina.
LifeCoach Kursusdeltager.