Skab udvikling i dit eget og andres liv: LifeCoach mini

LifeCoach mini er et intenst 4 dages forløb, hvor du får indhold fra mig 5 dage i træk. Opgaver, videoer og lydfiler. Et unikt emne, hver dag. Du lærer at arbejde med dit selvværd, dine værdier, at give slip og at tage action i dit liv.

LifeCoach mini er en smagsprøve på LifeCoach Uddannelsen – men materialet og forløbet er så stærkt, at du får meget ud af det, uanset om du overvejer at blive LifeCoach eller ej.

Din pris: 1200 kr. inkl. moms.
Materialets værdi: 5.500 kr.

Hvad får jeg i forløbet?

Forløbet varer faktisk i 5 dage. Hver dag får du indhold om dagens emne, samt en nøje udvalgt opgave, så du selv kan arbejde med dagens emne. Materialet og opgaverne blive dine. Du kan gemme det og bruge det, når du har tid og overskud.

De 5 dage handler om:
✨Dag 0: Introduktion til kurset & Charlotte
✨ Dag 1: Selvværd (& Selvtillid)
✨ Dag 2: Kend dine værdier
✨ Dag 3: Giv slip - Declutter
✨ Dag 4: Kom i gang & tag action

Hvem står bag forløbet?

Charlotte Hartvig

Uddannelsesleder, Certificeret psykoterapeut, Familiebehandler og Sexolog

Gennem 20 år har jeg arbejdet med mennesker og selvudvikling. Gennem Dreamlife omsætter jeg min viden og erfaring fra mere end +15.000 samtaler med klienter. Jeg uddanner den næste generation af LifeCoaches. Kvinder, der vil udvikle sig selv – og andre.

Helt personligt brænder jeg for at rykke mennesker fra et sted til et andet. At se et menneske vokse fra et sted i livet hvor de er lagt ned – til et sted hvor de tør tro på sig selv, føle deres egen styrke og at se sig selv i det lys, er bare det bedste der findes. Jeg glæder mig over mine klienter og studerendes succes. Det er som at se en blomst springe ud. Og det giver mig den samme følelse af glæde hver gang jeg har en kursist eller studerende der jubler over, at have gjort et godt stykke arbejde.

Din succes er min succes.

Er du klar til at få en forsmag på LifeCoach uddannelsen?

Spørgsmål & svar

De hyppigste spørgsmål omkring dette intense 5 dages forløb.

Det bestemmer du selv. Hvis du vil have det optimale ud af forløbet, anbefaler jeg dig at bruge 1-3 timer pr. dag. Hvis du ikke har den tid, kan du overveje at tage forløbet på længere tid – f.eks. bruge to dage på dag 1, to dage på dag 2, osv. Det bestemmer du helt selv.

Når du køber forløbet, får du en e-mail med adgang til en lukket medlemsplatform. Herinde får du løbende udgivet indholdet og opgaverne. Du får også e-mails med påmindelser om  indholdet.

Du kan betale forløbet med dit betalingskort. Det sker sikkert via. en professionel betalingsgateway. OBS: Lige nu er forløbet gratis til og med d. 1 september.