Din LifeCoach uddannelse, som du selv sammensætter

Jeg har skabt en online uddannelse til dig, som du selv har mulighed for at tilrettelægge og påvirke. Du får din egen, helt unikke LifeCoach uddannelse som passer lige præcis til dig og den retning du gerne vil i.

Går du med en drøm om et arbejde, hvor du hjælper andre?

Vil du høre mere?

Få en afklarende samtale med charlotte

Hvad indeholder uddannelsen til LifeCoach?

Udannelsen til LifeCoach består af 9 moduler, som du skal tage i løbet af et år. De første 3 moduler tager du sammen med gruppen, hvorefter du frit kan vælge de sidste 6 moduler. Til at starte med, skal du ikke vælge de sidste 6 moduler. Det er først efter de 3 obligatoriske fælles moduler.

Alle moduler indeholder en blanding af videoer, lydfiler, tekstmateriale og opgaver. Herudover er der ugentlige Q&A’s i den lukkede Facebook gruppe, hvor du kan deltage, når du har brug for det, lyst og tid. Her kan du stille dine spørgsmål og høre, hvad de andre på dit hold har på hjerte. Det er frivilligt at deltage i Q&A’s.

Modul 1. Styrk dit selvværd.

Selvværd er noget næsten alle kan have gavn af at arbejde med. Uanset om det er børn eller voksne, så kender vi alle sammen til at vi kan komme i tvivl om os selv. Derfor er det et obligatorisk modul, når du går på LifeCoach uddannelsen. Modulet indeholder undervisning i tankemønstre og øvelser der træner dig til et bedre selvværd.

Modul 2. Slip af med negativ tænkning.

Negative tankemønstre er med til at fastholde os i negative følelser og handlemønstre. På modulet arbejder du med at finde dine egne negative tankemønstre og ændrer dem. Du lærer så at sige på egen krop, hvilken påvirkning dine tanker har. Når du slipper dine negative tanker og overbevisninger, bliver du gladere og oplever livet lettere

Modul 3. Design dit liv - og få det liv du drømmer om.

Hvis du ikke har et retning er det svært at vide om du er nået målet. Her arbejder du med at sætte retningen og lægge en plan for hvordan du kan nå dine mål. Du lærer at lave en kontrakt om samtalerne med dine klienter. Hvis ikke I er enige om hvad der skal arbejdes med, kan de og du ikke vide om I kommer i den rigtige retning. De kan ikke vurderer din indsats deres tilfredshed med det resultat der er nået. Derfor er det meget vigtigt at forventningsafstemme og lave en kontrakt.

Modul 4. Nærvær og seksualitet i parforholdet.

Manglende nærvær og kontakt resulterer ofte i manglende lyst til sex. Når der arbejdes med seksualitet på uddannelsen her er det i første omgang for at få fokus på seksualitet som energi i kroppen. Derfor arbejdes der med at få fornemmelsen af at kroppen er lystfuld og fyldt med følelser og med at få kontakt til sig selv og den måde at opleve sig selv på. Når du oplever dig selv som et seksuelt væsen med lyst til ….alt muligt….så er der lettere adgang til også at føle seksuel energi.

Modul 5. Parforholdet. Lær at lytte med, tale med og forstå hinanden.

Modulet byder på kommunikationsøvelser, lytte øvelser og undervisning i hvordan du lærer at udtrykke dig klart og give udtryk for dine ønsker og behov. Forståelse skaber ro og tryghed. Du lærer hvilke nødvendige grundpiller der skal til, for at bygge et godt parforhold op. Vi kommer også ind på tillidssvigt og hvordan man skaber kontakt og tillid, når der har været brud på tilliden.

Modul 6. Tag ansvar for din egen seksualitet.

Mænd og kvinders seksualitet fungerer ikke helt ens. Mange oplever at lysten til sex bliver mindre med tiden og for nogle forsvinder lysten næsten helt. Det ka være i perioder eller generelt. Den ligger ligesom i dvale. Men du kan selv gøre noget for at vække den. Der er også mange der ikke er tilfredse med deres sexliv. Du kan være sådan semitilfreds. Heldigvis kan du påvirke det selv. Har du lyst til at få mere lyst? Eller at blive mere tilfreds? Så er moduler her noget for dig.

Modul 7. Single - og hvad så?

Der bliver flere og flere singler. Måske kommer vi til at leve anderledes fremover. Og hvordan får vi så dækket vores behov for kropskontakt, nærvær, kontakt i hverdagen? Måske er du i tvivl om, om du skal vælge at leve alene eller måske leder du efter den eneste ene? I modulet arbejder du med hvordan du tager dig godt af dig selv og får dækket dine behov, mens du venter eller mens du er alene. Få et godt liv uanset om du gør dig klar til at være i et parforhold igen eller om du vælger at leve alene.

Modul 8. Økonomi. Slip frygten og bliv glad for din økonomi.

Hvis du føler at du aldrig har penge nok og er bange for at tjekke din netbank og i det hele taget slet ikke har lyst til at tale om økonomi, så er det helt sikkert det her modul du skal vælge. Du lærer at slippe af med frygten og blive glad for dine valg. Når du er færdig med det her modul, er du glad og taknemmelig HVER gang du betaler for noget. Om det så er en cafe´kaffe eller huslejen.

Modul 9. Børn 0-6 år. Dig som mor / barnets udvikling.

Vi starter allerede med graviditeten. Forskning viser nemlige at det er vigtigt hvordan mor har det allerede mens baby er i maven. Når du venter barn kan der være alle mulige tanker og bekymringer. Og bekymringerne stopper ikke når du har født. Som mor bekymrer man sig altid. Vi gennemgår de mest almindelige bekymringer og udfordringer som fødsel, søvn, amning, mad, mangle på søvn og parforhold.

Modul 10. Børn 7-11 år. Dig som mor / udfordringer og identitet.

Du lærer hvordan barnet kan støttes til at opbygge selvværd og selvtillid og sund identitetsfølelse. Hvordan du kommer igennem de udfordringer alderen byder på samt vejledning i konkret kommunikation og konfliktløsning. Hvad kan du egentlig forvente af et barn i den alder? Hvilken udvikling er det barnet gennemgår netop nu?

Modul 11. Børn 11-21 år. Kom godt igennem ungdommen.

I dag starter puberteten tidligt og fortsætter til sent. Der er tale om præteenagere og unge hvis pandelapper ikke er helt færdigudviklede før de er 26 år Hvad der foregår mellem pandelapperne på en teenager, er ofte svært at forstå. Det kan være noget af en opgave både at skulle guide sit barn og at styre sig selv. For nogle er det en STOR udfordring at bo sammen med en teenager. Andre kommer let igennem. Og der kan være stor forskel på det ene og det andet barn fra samme familie.

Modul 12. Dig & mig & vi to - sammenbragte familier.

Der er mange sammenbragte familier og det er næsten umuligt at flytte 2 familier sammen, uden at det giver sammenstød. Hvordan vi kan beholde vores egne grænser og blive ved med at være i god kontakt med hinanden kommer du til at arbejde med i modul 10. Der er i modulet også kommunikationsøvelser og undervisning om hvordan du mærker og sætter dine egne grænser. Du lærer hvordan du kan arbejde med dig selv ( og senere andre) om at lave en god relation med mulighed for tilknytning, med partnerens barn