Om Charlotte Hartvig

Lifecoach & terapeut gennem +20 år

Kvinden bag..

Kvinden bag..

Hvem er Charlotte? En af Danmarks mest erfarne terapeuter og LifeCoaches med mere end 20 års erfaring. Charlotte har arbejdet med alle problemstillinger – alt fra seksuelle overgreb og traumer til angstanfald og tvangstanker. Og de mere almindelige problemstillinger, som f.eks., lavt selvværd, ensomhed og stress. Charlotte har arbejdet med det hele.

Charlotte er uddannet og Eksamineret Psykoterapeut, med en uddannelse på 5,5 år fra Institut for Gestaltanalyse, hvor hun blandt andet har specialiseret sig i parterapi og arbejde med diagnoser. Hun er både sexolog og hypnotisør og så har hun en master i familiebehandling oven i hatten også.

Charlotte har en særlig kompetence til, at screene og finde ind til kernen af problemet. Og hun elsker, at lave den påvirkning der skal til, for at folk rejser sig igen, efter at have været nede. “Min genizone er, at lave den påvirkning der skal til, for at du får det bedre. Det har jeg gjort hundredevis af gange, og jeg elsker det”, siger Charlotte, der også tilbyder eksklusive 1:1 forløb til kvinder der skal op at stå igen, efter at være lagt ned i en periode, af dårlige parforhold, stress, skilsmisse eller noget helt andet.

Charlotte har i mere end 20 år kørt grupper med forskellige udgangspunkter. Sorggrupper for både børn og voksne. Trivselsgrupper, selvværdsgrupper, ungegrupper og mange flere. Charlotte har en gruppeleder uddannelse og ved præcis hvordan hun fører gruppen fra en fase til en anden og opnår det bedste resultat.

Charlotte har over 20 års uddannelse indenfor sit område og er uddannet alle de bedste steder i både Danmark og udlandet. Hvis du er interesseret eller blot nysgerrig, så tjek hendes lange cv ud på linkedin. Charlotte har så mange certifikater og uddannelser at det slet ikke giver mening at liste dem op her. Og med mere end 17000 samtaler bag sig, er Charlotte en af Danmarks mest erfarne terapeuter. 

“Mit mål med DREAMLIFE er at lære så meget fra mig som muligt”, siger Charlotte. “ Jeg har proppet så meget jeg kan, ind i den uddannelse og med alle de teknikker og værktøjer de studerende får med, er de godt rustede til at gå ud og gøre det jeg har gjort i årevis”. 


“Det er gået op for mig at jeg slet ikke kan hjælpe så mange, som jeg gerne vil selv. Derfor har jeg tilrettelagt og skabt LifeCoach uddannelsen, så jeg kan lære alt det fra mig som jeg kan nå og få hjælp til at hjælpe flere. Derfor varer uddannelsen også et helt år”“

Charlotte er oprindeligt uddannet socialpædagog og har videreuddannet sig konstant gennem de sidste 20 år. Hun er meget visionær og initiativrig og har gennem årene udviklet flere projekter og tiltag på forskellig vis. Charlotte har været med til at vækste og starte flere firmaer op med succes.

Charlottes udgangspunkt er altid at skabe de bedste muligheder for flest mennesker muligt ud fra de vilkår, der er. 

“DREAMLIFE er mit univers hvor jeg hjælper andre til at blive helt tilfredse med deres eget liv og med at få styr på det. Og hvor jeg uddanner LifeCoaches, som går ud og gør præcis det samme. Så vi bliver flere om at trække i den samme retning og så der er mange flere, der kan få hjælp”, fortæller Charlotte