100% tilfreds eller pengene tilbage!

Fordi jeg har haft så mange studerende igennem uddannelsen lige fra starten, tør jeg godt at love at du også bliver tilfreds.

Jeg ville være virkelig træt af, at modtage penge fra en utilfreds kunde.

Jeg er her for at hjælpe dig og for at gøre en forskel i både dit liv og i verden. Det er mit oprindelige ønske at du skal få succes, glæde og tilfredshed ud af at gå på uddannelse hos mig.

Jeg deler rundhåndet ud af ALT hvad jeg ved og har tillært mig gennem de mere end 20 års uddannelse, jeg har tilegnet mig inden jeg lavede LifeCoach uddannelsen til dig.

Hvis du ikke føler at uddannelsen har givet dig noget og du ikke har oplevet nogen udvikling eller læring overhovedet, så vil jeg med glæde refunderer din investering.

Jeg tør godt lægge hovedet på blokken på, at denne uddannelse rykker dig til et nyt niveau af dig selv.

VIGTIGT: For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have deltaget på hele uddannelsen, været igennem alle moduler, gennemgået og arbejdet med øvelserne, redskaberne og teknikkerne, som beskrevet og lyttet til alle lydfiler og videoer. Du skal have deltaget i træning med din gruppe (mindst 2 gange om måneden). Og så sender du bare din arbejdsbog med dine notater samt dine journaler på dine træningsklienter til mig.

Hvorfor?

Så gennemgår vi dit materiale og ser at du har gjort hele din del og deltaget aktivt gennem hele uddannelsen. Og hvis du har det så tør jeg godt LOVE at der er sket udvikling. Derfor er det slet ikke en risiko, at vælge uddannelsen her. Der er fuld garanti hele vejen igennem.