Manifester dit drømmeliv

Lær hvordan du manifesterer og lever i nuet, mens du opnår dine mål

Er det dig, der styrer dit liv?

Er det nu, du skal lave dine mål for fremtiden - og rent faktisk opnå dem?


Velkommen til "Manifester dit drømmeliv".

En 6 måneder lang online uddannelse, hvor du gennem arbejdet med dig selv, lærer at bruge hele din livsvisdom og alle dine erfaringer, til at hjælpe andre. Er du klar til at favne din spiritualitet, manifestere dit drømmeliv - og hjælpe andre med at gøre det samme? Så er uddannelsen noget for dig.

Når du tager action, skaber du kontrol over dit liv.

Hvis du gør det samme som du plejer, så sker der det sammen som der plejer. Der skal action til, for at noget ændrer sig. Du bestemmer hvornår det sker. 80 % af dit liv i dag er ligesom det i går. Og det i morgen.Indhold på uddannelsen.

Uddannelsen indeholder 6 moduler. Hvert modul varer en måned.

 

Alle moduler indeholder op til 15 lektioner, primært bestående af undervisning via. lydfiler. Når uddannelsen er gennemført, vil du modtage et personligt og underskrevet diplom.


01

Universets 12 love

ALT er energi. Men hvad betyder det egentlig? For dit liv og for din verden?

Du lærer universets 12 love at kende og grundprincipper for, at leve et spirituelt liv. Grundlæggende viden, der skal til for at du kan træffe andre valg, end du plejer og deraf leve på en anden måde.

Vi starter allerede her processen i at opbygge e-mail lister, så du senere i forløbet kan få kunder. Når du er halvvejs i forløbet, har du allerede en e-mail liste med ca. 1.000 relevante personer.

02

Manifestation

I det andet modul laver du dine egne mål for fremtiden, så du senere kan vurdere, om du kommer i den rigtige retning - eller hvilke ændringer der skal til, for at du gør. Derudover lærer du de 4 bevidsthedsniveauer at kende og hvordan du genkender dem i hverdagen.

03

Giv slip

Der er mange, der gennem tiden har forsøgt sig med manifestation og ikke helt fået det til at virke. Jeg har svaret på det. Det er nemlig ikke nok, at forestille dig at du allerede bor i det hus du gerne vil have. Du skal LEVE det liv du drømmer om, allerede nu.

Det, der forhindrer dig i at manifestere, er ofte gamle ting, du bærer i dit system. Det kan være gamle ting som sofaer og tøj, eller gamle relationer, der dræner dig. Det kan også være traumer eller gamle mønstre, som du bærer fra dette liv eller tidligere.

Der skal skabes FLOW og det sker ved at forløse og smide væk.

Hele modul 2 handler om at give slip på indre og ydre ting, der tynger og blokerer for manifestation.

04

Dreamlife

Det er nu, dit DRØMMELIV skal skabes.

Nu skal arbejdet gøres. Du skal arbejde med 5 centrale livsområder, hvor du lægger en plan for, hvordan dit liv skal se ud fra nu af. Områderne er:

 • Familieliv
 • Parforhold
 • Livsstil
 • Økonomi
 • Job

Det tid til at tage det skridt, der ofte står i vejen for de fleste. Det er action. Du skal ud over grænserne. Gøre det du ikke tør. Så snart du gør det, belønnes du af universet med en følelse af succes i stedet for fiasko.

Der er specielt en nøgle der er vigtigere end alle andre. Det er nøglen til overflod på alle planer og den nøgle hedder TAKNEMMELIGHED. På sidste modul undervises du i hvordan du kan få følelsen af taknemmelighed ind i dit liv på alle niveauer. Du vil opleve større lykkefølelse end du plejer.

05

Intuitivt vision board

Her til sidst bliver det rigtige spændende. Det handler om EAM (Energy Alignment Method), hvor du lærer at blive fri fra fortiden, blive fri fra selvsabotage og tiltrække det liv du ønsker dig.

Når du har lært EAM, de grundlæggende principper i EAM, skal du lave Intuitivt Vision Board med Charlotte - på en workshop. Det vil helt sikkert ikke ligne andre vision boards du har lavet, fordi svarene kommer direkte fra underbevidstheden og kroppen.

Glæd dig til at afslutte forløbet med svar på, hvad de næste 12 måneder bringer dig.

06

Dit business DNA

Du skal bygge din business.  At uddanne dig til coach er ofte ikke nok, til at kunderne kommer af sig selv. Hvis du har en usynlig forretning, så kommer der ingen kunder.  På modul 3 undervises du i hvordan du finder din passion, så dit arbejde ikke dræner dig, men til stadighed tilfører dig selv livsglæde og formål. Hvad er dit ”kald”?

 

Dine smerter, dine roller og dine drømme, skal omformes til dit business DNA. Du skal finde din genizone som er dine ypperste kompetencer.

 

På businessmodulet lærer du, at elske salg, og hvordan du hjælper andre, gennem dine salg. Det skal altid være win/win for dig og din kunde.

Du tiltrækker de kunder, der er ligesom dig. Lige tiltrækker lige. Hvordan er du selv som kunde? Kend dine kunder. Jo bedre du kender dine kunder og jo bedre de kender dig, jo lettere er det at sælge.

På businessmodulet lærer du også en masse om den tekniske del, ved at have en forretning. Som hjemmeside, fb- annoncering, hvordan du laver opslag og annoncer og hvordan du skaber indhold og finde dine første sælgende (online) produkter. 

+

Inkl. LIVE sessioner

Jeg går live i den lukkede Facebook gruppe 1-2 gange om måneden. Det er din mulighed for at stille spørgsmål og blive hjulpet videre i processen. Det er ikke obligatorisk at deltag. Jeg går også LIVE i gruppen, når der er behov for det.

+

Unikt fællesskab

Du kommer til at arbejde individuelt, men du kan også arbejde sammen med dine medstuderende. I kan hjælpe hinanden og deler erfaringer i den lukkede Facebook gruppe. Derfor vil der opstå et unikt fællesskab.

+

Diplom

Når du har gennemført alle moduler og lektioner, har du mulighed for at få et underskrevet og unikt diplom, som viser du har gennemført uddannelsen, "Manifester dit drømmeliv".

Mød Charlotte.

Jeg hedder Charlotte og er ejer af Dreamlife. Jeg har været selvstændig de sidste 10 år og har en masse uddannelser bag mig. Ud over en masse kurser og uddannelser er jeg:

 • Certificeret psykoterapeut
 • Gruppeterapeutisk leder
 • Procesleder
 • Spædbarnsterapeut
 • Hypnotisør
 • Sexolog

Og så har jeg 2 uddannelser i familieterapi og en MASTER i familiebehandling.

KORT SAGT: jeg har uddannet mig altid. Og er også i gang lige nu. Alt hvad jeg har lært kommer dig til gode i dette kursus.

Jeg har taget alt det bedste og omdannet til konkret materiale til dig.

Jeg giver alt det fra mig jeg kan på LIVE Zoom møder med de studerende på mine hold hver uge.

Gennem de sidste 25 år har jeg hjulpet mennesker af med angst, stress, depression, OCD, tvangstanker, tvangshandlinger, negative mønstrer og meget mere. Jeg har hjulpet par til bedre parforhold, til mere nærvær og bedre sex. Jeg har hjulpet med sorg og krise i livet. Med traumatiske oplevelser og med bare at trække vejret. Jeg har hjulpet børn, unge og ældre. Par, forældre og individuelle og så har jeg i over 25 år kørt grupper af alle mulige slags og længder.

Jeg har mere end 16.000 en-til-en klientsamtaler bag mig og jeg så har jeg superviseret i flere store kommuner.

I de sidste 3 år har jeg haft fokus på at give min viden videre - gennem online kurser og uddannelser. Dreamlife er mit univers, hvor jeg hjælper dig til at blive helt tilfreds med dit eget liv. Når du har arbejdet med dig selv her, er du klar til at gå ud at hjælpe andre.

Som studerende hos Dreamlife bliver du klædt virkelig godt på, så du har masser af metoder og værktøjer i rygsækken.

Alle har ret til et godt liv og sammen kan vi hjælpe flere. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg ikke har haft en eneste dag de sidste 10 år hvor jeg ikke har elsket mit arbejde. Mit største ønske er, at du også kommer til at have det sådan.

Skal du med?

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Tilmelding til uddannelsen - med opstart d. 26 januar.

 • Alle moduler - Fuld adgang til alle lektioner på alle online moduler.
 • Workshop med Charlotte (Intuitivt Vision Board).
 • Medlem af lukket Facebook Gruppe.
 • Live videosamtale 1-2 gange pr. måned.
 • Selv-, fælles- og gruppeundervisning.
 • 100% online undervisning.
 • Business modulet er frivilligt.
 • Varighed: 6 måneder.

Pris: 25.000 kr.

Skal du med?

Tilmeld dig uddannelsen her. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send mig en mail på charlotte@dreamlife.dk.

Tilmeld dig her
(Gå til betaling)

Vil du ringes op af Charlotte? Eller har du et spørgsmål? Skriv din besked her.

Gå til forsiden her (www.dreamlife.dk)