Bliv Certificeret LifeCoach og lær hvordan du opbygger en coach forretning, du kan leve (godt) af - på 6 måneder.

Danmarks eneste online coachuddannelse, hvor du bliver specialiseret.

Bliv specialiseret coach indenfor f.eks:

Selvværd

Parforhold

Børn & Unge,

Angst, Stress & Depression

Sorg, Krise & Traume

Økonomi

Næste hold af LifeCoach uddannelsen starter d. 1. juni.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Om 6 måneder kan du planlægge din egen hverdag

Kunne det ikke være fedt, hvis du kunne:

 • Planlægge din egen arbejdsdag.
 • Se din søns fodboldtræning.
 • Altid kunne altid deltage i skole-hjem samtaler.
 • Ikke behøvede at have en chef.
 • Tage på ferie, når du ville.
 • Kunne tage en ugentlig fridag - hver uge.
 • Træne i arbejdstiden.
 • Tage på cafe med din veninde mandag formiddag.

Er 2023 året, hvor virkelig skal skille dig ud som coach? Det gør du ved at specialisere dig.

Vi giver dig 12 forskellige muligheder, så du kan vælge det område, du brænder allermest for. Når du er specialist, er det nemmere for dine kunder at finde dig.

LifeCoach uddannelsen er for dig, der gerne vil udvikle dig selv og arbejde med at hjælpe andre mennesker. Uddannelsen giver dig de kvalifikationer - personligt og fagligt - som du har brug for, for at du kan coache andre som selvstændig.

Du får et business-modul på uddannelsen, hvor vi step by step hjælper dig med at opbygge din forretning, helt fra starten. Allerede efter 6 måneder har du en online forretning med passiv indtægt.

Vil du også være certificeret coach om 6 måneder?

Certificerede LifeCoaches fra Hold 1

Billede fra et hold glade Certificerede LifeCoaches.

Eksamensdag for LifeCoaches.

På LifeCoach uddannelsen får du:

100% online undervisning

Om du er enlig mor, har et travlt familieliv eller et fuldtidsjob, kan du deltage på uddannelsen. Det hele foregår online via. LIVES på Facebook og undervisning som lydliler og videoer.

Anerkendt underviser

Charlotte er kendt fra flere fagblade, som gerne vil høre hendes mening. Hun har arbejdet med mennesker i mere end 30 år - for kommuner og som selvstændig.

Personlig udvikling

Du bliver den bedste udgave af dig selv. Du lærer at bruge hele dit potentiale og ikke at holde dig tilbage eller ”nøjes med”.

Ekspertsparring

Hver måned har du mulighed for at få ekspertsparring med Charlotte. Gennem hele uddannelsen er der tilrettelagt LIVE sessions, hvor du har mulighed for at komme igennem med en problemstilling.

Et stærkt fællesskab

Du får et uvurderligt fællesskab med de andre på dit hold. Selv om det er online undervisning, kommer I til at lære hinanden bedre at kende, end de fleste andre du kender. I kommer tæt på hinanden i træningssessions og får et inderligt kendskab til hinanden.

Masser af redskaber

Uddannelsen er bygget op, så du gennem hele forløber for masser at redskaber, som du kan bruge i din coaching. Når du er færdig uddannet, har du er velasorteret værktøjskasse af teknikker og redskaber.

Svargaranti

Uanset hvad du bøvler med, har du mulighed for at tage det op, på de planlagte lives og få svar eller hjælpe af Charlotte. Der er således svargaranti og hjælp, til hvad du end måtte sidde med.

Spar barnepigen

Der behøver ikke at være nogle hjemme, for at passe børnene. Undervisningen foregår når der passer dig. Nogle LIVES foregår oveni købet om aftenen. Og hvis du ikke kan deltage, ser du det bare på replay – når det passer dig.

Hvad indeholder uddannelsen?

Uddannelsen er delt i 2 dele.

Del 1: Grundforløb med eksamen og afslutning som LIFECOACH.

Del 2: Specialisering med eksamen med ekstern censor og certificering som SPECIALIST.

Del 01: Grundforløbet

Varighed: 6 måneder.

Lige efter opstart, får du adgang til første del af BUSINESS modulet og kommer i gang med at opbyggt en mailliste af potentielle kunder. Lyder det svært? Bare rolig. Vi tager den HELT fra starten og hjælper dig step by step.

Efter 3 måneder kan du have 1000 på din mailliste, som du kan sende tilbud ud til.

Når du er færdig med første del og er uddannet LIFECOACH har du allerede opbygget din forretning og har lavet dit første produkt, sat det til salg og er klar til at tjene dine første penge. Du er i gang med din forretning allerede nu.

Alle moduler indeholder op imod 25 lektioner, med undervisende lydfiler, øvelser, videoer, og materiale.

Gennem hele uddannelsen træner du sessions med dine medstuderende, så du bliver en god coach og så du finder din måde at være coach på.

Eksamen: Når du har gennemgået modulerne og trænet coaching med dine medstuderende, skal du lave en skriftlig opgave, som du får feedback på.

01

Styrk dit selvværd

Selvværd er noget næsten alle kan have gavn af at arbejde med. Uanset om det er børn eller voksne, så kender vi alle sammen til at vi kan komme i tvivl om os selv. Derfor er det et obligatorisk modul, når du går på LifeCoach uddannelsen. Modulet indeholder undervisning i tankemønstre og øvelser der træner dig til et bedre selvværd.

02

Dit Business DNA

Du skal bygge din business. At uddanne dig til coach er ikke nok til at kunderne kommer af sig selv. Hvis du har en usynlig forretning, så kommer der ingen kunder. På Dit Business DNA undervises du i, hvordan du finder din person, så dit arbejde ikke dræner dig - men tilfører dig livsglæde og formål. Hvad er dit kald?

03

Slip af med negativ tænkning

Negative tankemønstre er med til at fastholde os i negative følelser og handlemønstre. På modulet arbejder du med at finde dine egne negative tankemønstre og ændrer dem. Du lærer så at sige på egen krop, hvilken påvirkning dine tanker har. Når du slipper dine negative tanker og overbevisninger, bliver du gladere og oplever livet lettere. Det er også her du lærer en enkel udgave af kognitiv terapi, som hjælper dig til at kunne styre en samtale allerede nu.

04

Design dit liv

Hvis du ikke har en retning er det svært at vide om du er nået målet. Her arbejder du med at sætte retningen og lægge en plan for hvordan du kan nå dine mål. Du lærer at lave en kontrakt om samtalerne med dine klienter. Hvis ikke I er enige om hvad der skal arbejdes med, kan de og du ikke vide om I kommer i den rigtige retning.

Del 02: Specialiseringen

En vigtig del af at være coach og leve af det, er at kende dine specialeområder.

Del 2 af uddannelsen, gør dig til specialist indenfor 3 valgfrie områder.

Der er 12 forskellige moduler at vælge mellem.

De 12 spændende emner du kan specialiserer dig indenfor er:

05

Parforholdet. Lær at lytte med, tale med og forstå hinanden.

Modulet byder på kommunikationsøvelser, lytte øvelser og undervisning i hvordan du lærer at udtrykke dig klart og give udtryk for dine ønsker og behov. Forståelse skaber ro og tryghed. Du lærer hvilke nødvendige grundpiller der skal til, for at bygge et godt parforhold op. Du lærer om tillidssvigt og hvordan man skaber kontakt og tillid, når der har været brud på tilliden.

06

Single - og hvad så?

Der bliver flere og flere singler. Måske kommer vi til at leve anderledes fremover. Og hvordan får vi så dækket vores behov for kropskontakt, nærvær, kontakt i hverdagen? Måske er du i tvivl om, om du skal vælge at leve alene eller måske leder du efter den eneste ene? I modulet arbejder du med hvordan du tager dig godt af dig selv og får dækket dine behov, mens du venter eller mens du er alene.

Få et godt liv uanset om du gør dig klar til at være i et parforhold igen eller om du vælger at leve alene.

07

Økonomi. Slip frygten og bliv glad for din økonomi.

Hvis du føler at du aldrig har penge nok og er bange for at tjekke din netbank og i det hele taget slet ikke har lyst til at tale om økonomi, så er det helt sikkert det her modul du skal vælge. Du lærer at slippe af med frygten og blive glad for dine valg. Når du er færdig med det her modul, er du glad og taknemmelig HVER gang du betaler for noget. Om det så er en cafe´kaffe eller huslejen.

08

Børn / Før fødsel, under fødsel og det lille barn. Mors og fars reaktioner

Vi starter allerede under graviditeten med at påvirke det lille barn i maven. Forskning viser, at det er vigtigt hvordan mor har det allerede mens baby er i maven. Når du venter barn kan der være alle mulige tanker og bekymringer. Og bekymringerne stopper ikke når du har født.

Vi gennemgår de mest almindelige bekymringer og udfordringer som graviditet, ødsel, søvn, amning, mad, mangle på søvn og parforhold. Du lærer om fødselsdepression og efterfødselsreaktion og om hvordan du kan opdage den.

09

Børn / Forstå og støt dit barn. Forventninger, udfordringer, konflikter.

Du lærer hvordan barnet kan støttes til at opbygge selvværd og selvtillid og sund identitetsfølelse. Hvordan du kommer igennem de udfordringer alderen byder på samt vejledning i konkret kommunikation og konfliktløsning. Hvad kan du egentlig forvente af et barn i den alder? Hvilken udvikling er det barnet gennemgår netop nu?

Hvordan sætter man grænser for barnet og samtidig lader det være sig selv? Og skal man overhovedet sætte grænser?

10

Unge 11-26 år. / Forstå din teenager.

I dag starter puberteten tidligt og fortsætter til sent. Der er tale om præteenagere og unge, hvis pandelapper ikke er helt færdigudviklede før de er 26 år.

Hvad der foregår mellem pandelapperne på en teenager, er ofte svært at forstå. Det kan være noget af en opgave både at skulle guide sit barn og at styre sig selv.

For nogle er det en STOR udfordring at bo sammen med en teenager. Andre kommer let igennem. Og der kan være stor forskel på det ene og det andet barn fra samme familie.

11

Dig & mig & vi to - sammenbragte familier.

Der er mange sammenbragte familier og det er næsten umuligt at flytte 2 familier sammen, uden at det giver sammenstød. Hvordan vi kan beholde vores egne grænser og blive ved med at være i god kontakt med hinanden kommer du til at arbejde med på modulet her.

Hvad nu hvis du ikke kan lide din nye partners børn eller hvad hvis dine børn ikke kan lide ham?.

Der er i modulet også kommunikationsøvelser og undervisning om hvordan du mærker og sætter dine egne grænser. Du lærer hvordan du kan arbejde med dig selv ( og senere andre) om at lave en god relation med mulighed for tilknytning, til partnerens barn.

12

Angst, Stress & Depression

Der er mange der i dag er ramt af angst, stress eller depression og tallet er stigende. Vi kender alle sammen nogle der er ramt eller også har du været det selv. Når du skal arbejde som coach er det uundgåeligt at du møder personer, der er eller har været ramt.

Du får en gennemgang af alle 3 diagnoser, du lærer at finde ud af hvilken din klient evt er ramt af og hvordan du kan spotte forskellene. Det er vigtigt for den efterfølgende behandling, at det er den rigtige diagnose der er stillet.

Du lærer hvordan du bedst støtter din klient, indenfor hvert område.

På modulet lærer du at foretage tests, der kan være med til at fastslå om din klient lider af stress, angst eller depression.

13

Sorg, Krise & Traume

Du undervises i nogle af de forskelle og reaktioner, der kan være i forbindelse med sorg, krise og traume.

Du får en grundig indføring og gennemgang af hvad du kan gøre og ikke gøre som coach til en klient, hvor du opdager en af disse ting.

Lektionerne gør dig i stand til at hjælpe din klient  med enkle vejrtrækningsøvelser og at være der for og sammen med klienten, når det er svært.

Modulet giver dig ikke nok til at kunne arbejde med kompliceret sorg og traume, men du kan hjælpe din klient her og nu og evt mens denne venter på terapi hos en terapeut. Nogle gange vil det være nok at komme hos dig.

Fra start til slut, får du:

+

LIVE Session hver 2. uge

Jeg går live i dit community hver 2. uge. Det er din mulighed for at stille spørgsmål og for, høre medstuderendes problemstillinger og for at jeg kan "checke-in" på dig, og sikre, at du er på rette vej. Der er svargaranti på dine spørgsmål. Det er din mulighed for at få ekspert sparring.

+

Unikt community

I dit community vil du kunne hente energi og opleve at I hepper på hinanden. Du kommer til at arbejde individuelt, men efter behov - også med dine medstuderende på uddannelsen. I kommer til at dele ting med hinanden og derfor opstår der ofte et unikt fællesskab. Facebook gruppen bliver ikke lukket efter uddannelsen. I vil stadig kunne hjælpe hinanden og udvikle hinanden.

+

2x Undervisningsdage

Kort efter opspart, vil du kunne møde dine medstuderende "i virkeligheden". Vi vil øve metoder, blive klogere på hinanden og få undervisning. I den sidste del af uddannelsen vil du igen få muligheden for en undervisningsdag i Randers, med fokus på træning. Det er frivilligt.

"Jeg har fået de bedste medstuderende man kunne ønske sig"

"Jeg kom fra et dårligt sted. Allerede nu har det vendt op og ned på min hverdag. Jeg skal have min første klient i morgen - jeg glæder mig virkelig."

- Charlotte Westendahl, Studerende, Hold 2

"LifeCoach har betydet udvikling for mig. Fagligt og personligt"

"Grundmodulerne om bl.a. selvværd, har betydet enormt meget for mig i form af selvudvikling og faglige situationer."

- Louise, Studerende, Hold 1

Skal du være LifeCoach?

Tilmelding slutter snart.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Få opskriften på en coach forretning, som du kan leve af.

Tilmeld dig uddannelsen med ratebetaling

 • Del 1 (4 moduler) inkl. eksamen
 • Del 2 (3 valgfrie moduler)
 • Live sessions hver 2. uge
 • Svargaranti på dine spørgsmål
 • Ekspertsparring
 • Et unikt community
 • 2x fysiske undervisningsdage
 • Afsluttende eksamen og personlig certificering
Ja tak, tilmeld mig!

Uddannelsen koster normalt 47.500 kr og kan spilittes i op til 12 rater.

Betal for uddannelsen på en gang, og få denne attraktive bonuspakke

 • Del 1 (4 moduler) inkl. eksamen
 • Del 2 (3 valgfrie moduler)
 • Live sessions hver 2. uge
 • Svargaranti på dine spørgsmål
 • Ekspertsparring
 • Et unikt community
 • 2x fysiske undervisningsdage
 • Afsluttende eksamen og personlig certificering

Bonus #1.

EKSTRA MODUL. Du kan vælge et valgfrit ekstra modul, som du får fuld adgang til, når det passer dig. Værdi: 5.500 kr.

Bonus #2.

BEING ME Selvværdsforløb (52 ugers online selvværdskursus). Værdi: 1.500 kr.

Bonus #3.

"Lær at styre dine egne følelser" - ekstra lydfil, normalt ikke til salg enkeltvis.

Bonus #4.

"Sådan lærer du at styre dit eget liv" - Fribillet til kommende fysisk event (hvis du ønsker det).

Bonus #5.

DU SPARER 750 kr. ved betaling nu, fremfor ratebetaling.

Samlet værdi 56.250 kr.

Din pris: 47.500 kr.

Skal du med på uddannelsen?

Hvis du har yderligere spørgsmål, så send mig en mail på charlotte@dreamlife.dk eller book en uforpligtende snak med mig.

Få en samtale med Charlotte, omkring uddannelsen og om den passer til dig.

Gå til forsiden her (www.dreamlife.dk)