LIFECOACH UDDANNELSEN

Drømmer du om at blive
certificeret LifeCoach?

Hold 6 af LifeCoach uddannelsen starter d. 1 juli.

Begrænsede pladser.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

15 kvinder, der vil ændre deres liv - for altid

Er det nu, du skal starte med at tage penge for dine gode råd?

LifeCoach uddannelsen er for dig, der gerne vil udvikle dig selv og arbejde med at hjælpe andre mennesker. Uddannelsen giver dig de kvalifikationer - personligt og fagligt - som du har brug for, for at du kan begynde at coache andre. Det kan f.eks. være i dit nuværende job eller som selvstændig.

LifeCoach uddannelsen er unik, fordi:

100% online undervisning

Om du er enlig mor, har et travlt familieliv eller et fuldtidsjob, kan du deltage på uddannelsen. Det hele foregår online via. Facebook og Virtuel undervisning.

Du styrker dig selv indefra

Du bliver den bedste udgave af dig selv. Du lærer ikke at holde dig tilbage og at bruge hele dit potentiale - for dig selv og som lifecoach.

Anerkendt underviser

Charlotte er kendt fra flere fagblade, som gerne vil høre hendes mening. Hun har arbejdet med mennesker i mere end 30 år - for kommuner og som selvstændig.

Hvad indeholder uddannelsen?

Uddannelsen tager 6 måneder og består af 3 moduler + 1 bonus modul. Til sidst, inden eksamen, har du mulighed for at samle op på det du har lært.

Du får en grundig base af viden inden for 3 forskellige områder, samtidig med at du lærer samtaleteknik og træner coaching samtaler med de andre på dit hold. Under uddannelsen vil du både træne med øveklienter fra dit hold, samt udefra.

Som studerende på uddannelsen bliver du medlem af en lukket Facebook gruppe (sammen med dit hold). Det er en fortrolig gruppe, hvor du altid kan få hjælp og vejledning fra din underviser og andre studerende.

Alle moduler indeholder op imod 25 lektioner, med undervisende lydfiler, øvelser, videoer, og materiale.

Modulerne:

01

Styrk dit selvværd

Selvværd er noget næsten alle kan have gavn af at arbejde med. Uanset om det er børn eller voksne, så kender vi alle sammen til at vi kan komme i tvivl om os selv. Derfor er det et obligatorisk modul, når du går på LifeCoach uddannelsen. Modulet indeholder undervisning i tankemønstre og øvelser der træner dig til et bedre selvværd.

02

Slip af med negativ tænkning

Negative tankemønstre er med til at fastholde os i negative følelser og handlemønstre. På modulet arbejder du med at finde dine egne negative tankemønstre og ændrer dem. Du lærer så at sige på egen krop, hvilken påvirkning dine tanker har. Når du slipper dine negative tanker og overbevisninger, bliver du gladere og oplever livet lettere. Det er også her du lærer en enkel udgave af kognitiv terapi, som hjælper dig til at kunne styre en samtale allerede nu.

03

Design dit liv

Hvis du ikke har en retning er det svært at vide om du er nået målet. Her arbejder du med at sætte retningen og lægge en plan for hvordan du kan nå dine mål. Du lærer at lave en kontrakt om samtalerne med dine klienter. Hvis ikke I er enige om hvad der skal arbejdes med, kan de og du ikke vide om I kommer i den rigtige retning. De kan ikke vurderer din indsats deres tilfredshed med det resultat der er nået. Derfor er det meget vigtigt at forventningsafstemme og lave en kontrakt. Når de 3 moduler er gennemgået er det tid til at du skal vælge dine egne moduler og sammensætte resten af din uddannelse. Du vælger dem 1 modul ad gangen og behøver altså ikke beslutte dig for alle 6 moduler nu.

04

Dit Business DNA (Bonus)

Du skal bygge din business. At uddanne dig til coach er ikke nok til at kunderne kommer af sig selv. Hvis du har en usynlig forretning, så kommer der ingen kunder. På Dit Business DNA undervises du i, hvordan du finder din person, så dit arbejde ikke dræner dig - men tilfører dig livsglæde og formål. Hvad er dit kald?

Modulet er frivilligt.

Herudover får du også:

+

LIVE Session hver uge

Jeg går live i den lukkede Facebook gruppe hver uge. Det er din mulighed for at stille spørgsmål og for, høre medstuderendes problemstillinger og for at jeg kan "checke-in" på dig, og sikre, at du er på rette vej.

+

Unikt fællesskab

Du kommer til at arbejde individuelt, men efter behov - også med dine medstuderende på uddannelsen. I kommer til at dele ting med hinanden og derfor opstår der ofte et unikt fællesskab.

Facebook gruppen bliver ikke lukket efter uddannelsen.
I vil stadig kunne hjælpe hinanden og udvikle hinanden.

+

2x Undervisningsdage (Frivilligt)

Kort efter opspart, vil du kunne møde dine medstuderende "i virkeligheden". Vi vil øve metoder, blive klogere på hinanden og få undervisning. I den sidste del af uddannelsen vil du igen få muligheden for en undervisningsdag i Randers, med fokus på træning.

Hvis du ikke kan møde op fysisk, kan du efterfølgende kunne på tilsendte enkelte videoer/vigtige elementer fra dagen virtuelt.

"Jeg har fået de bedste medstuderende man kunne ønske sig"

"Jeg kom fra et dårligt sted. Allerede nu har det vendt op og ned på min hverdag. Jeg skal have min første klient i morgen - jeg glæder mig virkelig."

- Charlotte Westendahl, Studerende, Hold 2

"LifeCoach har betydet udvikling for mig. Fagligt og personligt"

"Grundmodulerne om bl.a. selvværd, har betydet enormt meget for mig i form af selvudvikling og faglige situationer."

- Louise, Studerende, Hold 1

Skal du være LifeCoach? Næste hold starter d. 1 juli. Tilmelding slutter snart.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Din investering i dig selv

Er du klar til at blive den LifeCoach du drømmer om?

Hold 6.
Opstart: 1 juli 2022.

Normalpris: 25.000 kr.

Eller..
Betal over 3 eller 6 rater.

Din rejse starter her:

Tilmeld dig uddannelsen her

Skal du med på uddannelsen?

Tilmeld dig uddannelsen her. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send mig en mail på charlotte@dreamlife.dk eller book en uforpligtende snak med mig.

Tilmeld dig her
(Gå til betaling)

Vil du ringes op af Charlotte? Eller har du et spørgsmål? Skriv din besked her.

Gå til forsiden her (www.dreamlife.dk)